افزایش خطر ابتلا به زوال عقل و آلزایمر با مصرف گوشت فراوری شده!
:quality(80)/https://static.zeevash.ir/Mag/Image/تحریریه-زیوش-v5w7.webp)
نویسنده: تحریریه زیوش
تحریریه داروخانه آنلاین زیوش
نتایج یک تحقیق طولانیمدت ارتباطی قوی را بین زوال عقل و رژیم غذایی نشان داده است. بر طبق نتایج این مطالعه 40 ساله روی 130 هزار بزرگسال، خطر ابتلا به زوال عقل در بزرگسالانی که بیش از دو وعده در هفته گوشت قرمز فراوری شده، مانند سوسیس، کالباس، ژامبون و بیکن، مصرف میکردند 14 درصد بیش از ...
:quality(80)/https://static.zeevash.ir/Posts/Image/پیش-نمایش-2ruj.jpg)
نتایج یک تحقیق طولانیمدت ارتباطی قوی را بین زوال عقل و رژیم غذایی نشان داده است. بر طبق نتایج این مطالعه 40 ساله روی 130 هزار بزرگسال، خطر ابتلا به زوال عقل در بزرگسالانی که بیش از دو وعده در هفته گوشت قرمز فراوری شده، مانند سوسیس، کالباس، ژامبون و بیکن، مصرف میکردند 14 درصد بیش از کسانی بود که مصرف این گوشتها را به کمتر از سه وعده در ماه کاهش داده بودند.
همچنین، محققان این مطالعه نشان دادند که گنجاندن هر وعده گوشت قرمز فراوری شده در روز میتواند سن شناختی مغز افراد را 1.6 سال کاهش دهد، در حالی که جایگزین کردن یک وعده روزانه از گوشت قرمز فراوری شده با آجیل یا لوبیا میتواند 20 درصد خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد. با وجود این، این مطالعه نتوانست ارتباطی بین مصرف گوشت قرمز تازه و غیرفراوری شده، مانند گوشت چرخ کرده یا استیک، با خطر آلزایمر یا زوال عقل پیدا کند. بنابراین، به نظر میرسد که مصرف گوشت قرمز غیرفراوری شده، حداقل در مقدار متعادل، ضرری برای قوای شناختی مغز نداشته باشد.
:quality(80)/https://static.zeevash.ir/Mag/Image/تحریریه-زیوش-v5w7.webp)
نویسنده: تحریریه زیوش
نوشته شده توسط گروهی از نویسندگان و ویراستاران داروخانه اینترنتی زیوش
مشاهده دیگر مقالات تحریریه زیوش